Warga emas berusia 96 tahun ini ingin menjual kediamannya yang di dalamnya kelihatan amat mengkagumkan!

16338
- Advertisement -

Mungkin pada mulanya anda tidak berasa apa-apa jika melihat rumah ini daripada luar, tetapi percayalah, sejurus selepas melangkah masuk ke dalam pintu utamanya, anda pasti akan amat terpesona!

Bangunan ini telah pun dibina sejak tujuh tahun dahulu, dan sudah semestinya ia kelihatan seperti rumah tipikal yang anda akan lihat ketika menyusuri lereng-lereng jalan sekitarnya. Apabila pemilik rumah ini mula merasakan yang dia sudah tidak mempunyai kudrat untuk menjaganya, dia mengambil keputusan untuk menjualnya.

advertisement

Kediaman ini ternyata amat dibanggakan oleh pemiliknya yang sudah tua itu. Agak sukar untuk dipercayai seberapa banyak usaha dan tenaga yang telah dihabiskan sepanjang bertahun-tahun untuk menguruskan rumah ini. Bahkan pegawai harta tanah juga terperanjat, ketika dia melihat sendiri rumah tersebut! Perabot, perhiasan, kesemuanya kelihatan sangat eksklusif dan telah dipilih secara teliti untuk memenuhi citarasa unik pemilik rumah ini. Ia tentunya bagai permata yang tersembunyi, iaitu rupa yang biasa di luar menyamarkan rupa hiasan dalaman yang sangat mewah!

Anda pasti sudah tidak sabar untuk melihat bagaimana ia kelihatan dari dalam, bukan? – mari ke halaman seterusnya untuk melihat kediaman yang begitu mengkagumkan, diilustrasikan oleh gambar-gambar!

- Advertisement -