Κορυφαία κόλπα καθαρισμού που θα το κάνουν πιο γρήγορο και εύκολο!

2896
- Advertisement -

1.Χρησιμοποίησε λαστιχένια γάντια για να μαζέψεις τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων

Οι τρίχες των κατοικίδιων βρίσκονται συχνά σε χαλιά και έπιπλα. Μπορεί να είναι δύσκολο να μαζέψεις όλη αυτή την ανεπιθύμητη γούνα, αλλά έχουμε ένα κόλπο που θα κάνει τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Μην σπαταλάς το χρόνο σου βγάζοντας την ηλεκτρική σκούπα και παλεύοντας για να τα καθαρίσεις όλα.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να μαζέψεις τις τρίχες των κατοικίδιων είναι ένα λαστιχένιο γάντι. Απλώς βρέξε το γάντι με λίγο νερό, φόρεσε το και πέρασε το χέρι σου πάνω από τη βρώμικη περιοχή. Αυτή η τεχνική «ηλεκτρίζει» τις τρίχες, έτσι ώστε να κολλήσουν στο γάντι.

advertisement

2.Εξαφάνισε τους κοριούς από τα στρώματα τρίβοντας με αλκοόλ

Οι κοριοί είναι σίγουρα ανεπιθύμητοι και κυρίως δύσκολο να εξαφανιστούν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα μέρος γεμάτο με αυτούς ή ακόμα και να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο, για να τους μεταφέρεις σπίτι και να αρχίσει ο εφιάλτης. Ευτυχώς, το οινόπνευμα είναι εκεί!

Για να διώξεις αποτελεσματικά τους κοριούς, απλώς ρίξε οινόπνευμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψέκασε το στρώμα και τα μαξιλάρια σου. Φρόντισε να επαναλάβεις τη διαδικασία πολλές φορές για να βεβαιωθείς ότι έχεις εξαφανίσει όλα τα έντομα.
.

- Advertisement -